Luigi Fotballdrakter Barn Med MaryBine

Luigi Fotballdrakter Barn Med MaryBine

inter milan draktChelsea drakt


Det er for gitt at Zinedine Zidane er den eneste treneren som er i stand til å sette ut to praktisk forskjellige lag til Real Madrid uten å bli lagt merke til, men ifølge supporterne til klubben, er Isco og Marco Asensio nå sett som et par som trenger å spille regelmessig i start XI.
Selv om det er sant at Real s alternative XI havn har spilt en Bayern München eller Barcelona side når det fortjente å vinne, er det interessant å se hvilke Barcelona Drakt Barn - drakter spillere i Zidane s liverpool drakt lag som inspirerer mest tillit.
Selv om flertallet av de som spilte mot Depor ikke blir valgt til Semi-finalen i Champions League mot Atletico, gjorde MARCA en undersøkelse for å se hvem fra den alternative oppstillingen inter milan drakt fortjente å komme inn i den vanlige start XI.
Den store nyheten er at supporterne ville velge Isco og Asensio fordi Benzema og Bale ville bli droppet.
Med Keylor Navas i mål, ville forsvaret være Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho (og ikke Varane) og Marcelo.
På midtbanen: Casemiro, Kroos og Modric, og Cristiano Ronaldo med Isco og Asensio, de to som best illustrerer den franske trenerens Plan B.
Isco igjen blendet i Estadio Riazor, tok et mål til de 10 han allerede hadde - sin beste plate siden han signerte Los Blancos.
I tillegg har han seks assists.
Han har allerede inngått en avtale om å forny kontrakten til 2022, men det vil ikke bli annonsert til sommeren.
Når det gjelder Asensio, er han ikke lenger overraskende noen fordi de i klubben ikke tviler på verdien hans.
Tilhengerne har vært forelsket i ham en stund, og hans bidrag i de to kampene mot Bayern bekreftet hva alle allerede visste: han er fremtiden for Madrid.