AthenaT Real Madrid Tröja Brigette

AthenaT Real Madrid Tröja Brigette

lazio tröjaAC Milan tröja


Mario Balotelli s mål gav ligan ledare, Internazionale, en vinnande start till 2010 men den brutna skalle leds av försvararen Cristian Chivu surrade sin 1-0 seger på Chievo.
Balotelli gjorde matchens enda mål i den 12: e minuten för att lösa tävlingen innan ett koll på huvud mellan Chievos kapten, Sergio Pellissier och Chivu i öppningsstunderna i andra halvleken ledde till att Inter-försvararen togs till sjukhus för att lindra ett hematom och få bort benfragment.
Rumäniens liv är inte i fara, men han måste under en längre tid vara i observation i Verona. Allt gick normalt och därför är vi ganska övertygade om att patienten kan återhämta sig utan problem, säger doktor Sergio Turazzi efter operationen.
Segern flyttade Inter nio poäng borta från Juventus, som vann 2-1 i Parma och 11 av Milan, som fortfarande mötte Genua i kväll.
Ett eget mål i den 39: e minuten från Paolo Castellini hjälpte Juventus, som minskades till 10 män under de återstående 17 minuterna av andra halvlek, hävdar bara sin andra seger i sju matcher på Stadio Ennio Tardini. Försvararen gick in i sitt eget mål efter att värdarna inte lyckats rensa ett hörn.
Hasan Salihamidzic hade rubriken Juve Barcelona tröja i en tidig ledning innan veteranen Roma tröja framåt Nicola Amoruso tog en utjämning för Parma, men de kunde inte hitta en annan även efter att Martín Cáceres skickades ut i 73: e minuten och slog till sjätte i bordet.
Cagliari gjorde i 90: e minuten och igen i stopptiden för att vinna en 2-2-rubbning och förneka Roma chansen att flytta upp till tredje. En David Pizarro straff och en Simone Perrotta Barcelona tröja ansträngning hade lagt Giallorossi på kursen för alla tre punkterna i andra halvlek, men inte långt efter att Luca Toni kom fram för att göra sin Roma debut, tog Diego López en tillbaka till Sardinians och Daniele Conti sedan utjämnas.
Napoli fortsatte sin push för europeisk fotboll nästa säsong genom att flytta upp till fjärde med en 2-0 seger på Atalanta. Fabio Quagliarella gjorde mål efter sju minuter och Michele Pazienza gjorde poängen säker 13 minuter in i andra halvleken, då Atalanta sjönk till 19: e.
Fiorentina vann det toskanska derbyet i stil med en 5-1-hamra av bottenplacerad Siena. Per Kroldrup, Mario Alberto Santana och Alberto Gilardino satte besökarna i körsätet i första halvan före den återvändande Adrian Mutu och en sekund för Gilardino avslutade rutten. Massimo Maccarone s sena straff var knappt någon tröst för Siena.
Bari vann 2-0 hemma till Udinese tack vare ett mål i varje halvlek från Riccardo Meggiorini och Vitor Barreto. Simone Pepe kom närmast att nivellera för besökarna när han träffade tvärstången strax innan pausen. Sergio Floccari gjorde en imponerande debut för Lazio genom att poäng två gånger i sin 4-1 seger över Livorno.
Martin Bergvold satte Livorno framför sig i den sjunde minuten innan Floccari, undertecknade en sex månaders låneavtal från Genua i veckan, stal showen. Den 28-årige nivån strax efter omstart och satte sitt nya lag framåt i 54: e minuten. Den ersättare Tommaso Rocchi och Aleksandar Kolarov med straff tog ytterligare mål för att göra det till en övertygande vinst för Lazio. Livorno hade Romano Perticone avstängd i 90: e minuten.
Sampdoria kom bakifrån för att rädda en 1-1-rubbning hemma till Palermo. Sampdoria hade bara vunnit en gång i sina sista åtta matcher som kom in i det här spelet och fann sig ligga efter Edison Cavani s strejk fem minuter före intervallet. Palermo-ledningen var kortlivad, men Antonio Cassano gav det perfekta svaret en minut senare.
Sinisa Mihajlovic såg hans Catania-sidrörelse upp till tredje från botten med en 1-0 seger över sin tidigare klubb Bologna. Nicolas Spolli gjorde det enda målet för spelet nio minuter från tiden.